Να στείλετε μήνυμα
Chengdu Henbin Refrigeration Co.,Ltd
Chengdu Henbin Refrigeration Co.,Ltd
προϊόντα
Σπίτι /

προϊόντα

Επικίνδυνη τάξη 3 Ψυκτικό υλικό κυκλοπεντάνης 145 κιλά Κυκλοπεντάνης στο ψυγείο

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: HENBINCOOL

Πιστοποίηση: ISO OHSAS/ OHSMS GMP

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Τιμή: Negotiable

Χρόνος παράδοσης: 15-20 εργάσιμες ημέρες

Όροι πληρωμής: ΛC, T/T, PayPal, Western Union, Μικρό ποσό πληρωμής, Money Gram

Δυνατότητα προσφοράς: 500000 τόνους

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Επικοινωνήστε τώρα
Προδιαγραφές
Ειδικότερα:

Ασφαλές ψυκτικό προϊόν της κατηγορίας 3 κυκλοπεντάνιο

,

145 κιλά κυκλοπεντάνη στο ψυγείο

,

Ψυκτικό Cyclopentane 145KG τύμπανο

Καμία περίπτωση.:
287-92-3
Κλάση επικίνδυνων:
3
Προδιαγραφές:
145 KG/Drun
Ονομασία του προϊόντος:
Ψυκτικό Cyclopentane
Χημικές ιδιότητες:
Πυροβόλα υγρά
EINECS:
206-016-6
ΟΗΕ ΑΝ.:
1146
Καμία περίπτωση.:
287-92-3
Κλάση επικίνδυνων:
3
Προδιαγραφές:
145 KG/Drun
Ονομασία του προϊόντος:
Ψυκτικό Cyclopentane
Χημικές ιδιότητες:
Πυροβόλα υγρά
EINECS:
206-016-6
ΟΗΕ ΑΝ.:
1146
Περιγραφή
Επικίνδυνη τάξη 3 Ψυκτικό υλικό κυκλοπεντάνης 145 κιλά Κυκλοπεντάνης στο ψυγείο

Επικίνδυνο ψυκτικό αέριο κυκλοπεντάνης κλάσης 3 με 145 kg/τυμπανο

Περιγραφή του προϊόντος:

Κυκλοπεντάνηείναι ένας νέος αέριο που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση των CFC (χλωροφθορανθράκων), οι οποίοι είναι γνωστοί για τις καταστροφικές επιδράσεις τους στο στρώμα του ατμοσφαιρικού όζοντος.ψυγείαΗ έκθεση αυτή, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 15 Ιουνίου 2002, περιέχει επίσης στοιχεία σχετικά με την εφαρμογή των κανόνων για την προστασία των ζώων, των ζώων και των ζώων.Το κυκλοπέντανο πιστεύεται ότι θα αποτελέσει πρωταγωνιστή στον τομέα των βιομηχανιών αφρώδους παραγωγής πολυουρεθανίου..
Όταν πρόκειται για τις μορφές προϊόντων,Η αγορά του κυκλοπεντάνου μπορεί να διαιρεθεί σε αφρωτικά, ψυκτικά, διαλύτες και αντιδραστήρες.Το 2017, ο τομέας των αναπνευστικών ουσιών και των ψυκτικών αντισταθμίζει το μεγαλύτερο μερίδιο της αξίας της αγοράς και αναμένεται να σημειώσει ταχεία ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης.Δεδομένου ότι η προτεινόμενη σταδιακή κατάργηση του 85% της κυκλοπεντάνης αναμένεται να συμβεί στα τέλη της δεκαετίας του 2040., η ζήτηση για το στοιχείο αυτό αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος.
Κατά την αξιολόγηση της αγοράς του κυλκοπεντανίου από οικιακά ψυγεία, ηΗ CAGR (σύνθετος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης) αναμένεται να είναι σημαντική κατά την περίοδο πρόβλεψης- με την αυστηροποίηση των περιβαλλοντικών κανονισμών και τις ιδιότητες των υφιστάμενων παραγόντων με υψηλό ODP και GWP, προβλέπεται ότι η χρήση τους θα καταργηθεί σταδιακά μέχρι τη δεκαετία του 2030,προώθηση της χρήσης πιο βιώσιμων περιβαλλοντικά φιλικών αφρωμάτων και ψυκτικών, αυξάνοντας έτσι τη ζήτηση για το Cyclopentane.

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Ψυκτικό Cyclopentane
 • Κλάση κινδύνου: 3
 • Αριθμός CAS: 287-92-3
 • Αριθμός UN: 1146
 • Δυνατότητα εφοδιασμού: 3500 τόνους ανά μήνα
 • Σημείο τήξης: -93,8 oC
 • Κλειδιά λέξεων: ψυκτικό αέριο κυκλοπεντάνη, Κύκλοπεντάνη, Κύκλοπεντάνη

Τεχνικές παραμέτρους:

ΙδιοκτησίαΑξία
Κλάση επικίνδυνων3
Χημικές ιδιότητεςΠυροβόλα υγρά
Ονομασία του προϊόντοςΨυκτικό Cyclopentane
Σημείο τήξης-93,8 oC
Αριθμός CAS.287-92-3
EINECS206-016-6
ΤύποςC5h10
Ο αριθμός ΟΗΕ.1146
Ικανότητα εφοδιασμού3500 μετρικοί τόνοι/μετρικοί τόνοι ανά μήνα
Προδιαγραφές145 KG/Drun
ΚλειδιάΚύκλωπεντάνιο, ψυκτικό αέριο

Εφαρμογές:

Ψυκτικό υλικό κυκλοπεντάνης ∙ Αειφόρο και φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υλικό

Το ψυκτικό Cyclopentane είναι ένα βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορες εφαρμογές.Έχει αριθμό EINECS 206-016-6 και ταξινομείται ως επικίνδυνη κλάση 3Διατίθεται σε συσκευασία 145 KG/Drun με αριθμό UN 1146.
Το ψυκτικό Cyclopentane είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό για διάφορους σκοπούς,από την παροχή κλιματισμού και ψύξης σε εμπορικά και οικιστικά κτίρια έως την ψύξη τροφίμων και ποτώνΕίναι μια ιδανική επιλογή για τη βιομηχανία HVAC/R, έχοντας λιγότερο δυναμικό καταστροφής του όζοντος και παγκόσμιας θέρμανσης σε σύγκριση με άλλα ψυκτικά.
Το ψυκτικό κυκλοπέντανο είναι μη τοξικό, μη εύφλεκτο και μη διαβρωτικό, καθιστώντας το μια ασφαλή επιλογή τόσο για το περιβάλλον όσο και για τους ανθρώπους που το χειρίζονται.με αποτέλεσμα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριάΕπιπλέον, το χαμηλό σημείο βρασμού και η υψηλή χωρητική απόδοση το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για μια σειρά εφαρμογών.
Το ψυκτικό Cyclopentane είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό ψυκτικό.είναι η ιδανική επιλογή τόσο για εμπορικά όσο και για κατοικίες.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση ψυκτικών ουσιών κυκλοπεντάνης

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το ψυκτικό Cyclopentane, μια νέα εναλλακτική λύση στα συμβατικά ψυκτικά.Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων επαγγελματιών είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που έχετε σχετικά με το προϊόν, την εγκατάστασή του και τη συντήρησή του.
Παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών εγκατάστασης και συντήρησης, συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και συστάσεις ασφάλειας.που καλύπτει όλα τα εξαρτήματα και την εργασία για το πρώτο έτος ιδιοκτησίαςΕπιπλέον, έχουμε ένα δίκτυο πιστοποιημένων τεχνικών και παρόχων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμοι για εγκατάσταση και επισκευή.
Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και διασφαλίζει ότι το σύστημα ψυκτικού σας λειτουργεί σωστά και με ασφάλεια.Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή ψυκτικού υλικού κυκλοπεντάνης

Το ψυκτικό υλικό κυκλοπεντάνη αποστέλλεται σε διάφορες συσκευασίες, ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας και τις ειδικές ανάγκες του πελάτη.Κύλινδροι, και επαναφέρονται περιέκτες.

Συσκευή

Τα βαρέλια από χάλυβα είναι η πιο κοινά χρησιμοποιούμενη συσκευασία για ψυκτικό κυκλοπεντάνιο. Είναι σχεδιασμένα για εύκολο φόρτωμα και εκφόρτωση και είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντέξουν τις δυσκολίες της μεταφοράς.Τα τύμπανα είναι συνήθως επενδυμένα με μια ειδική επένδυση για να αποφευχθεί η διαρροήΕπίσης, είναι εξοπλισμένα με δαχτυλίδι κλειδώματος, ώστε να εξασφαλίζεται ότι το καπάκι κλείνει με ασφάλεια κατά τη μεταφορά.
Τα κύλινδροι χρησιμοποιούνται επίσης για τη μεταφορά ψυκτικού υλικού κυκλοπεντάνης.Οι φιάλες είναι εξοπλισμένες με βαλβίδα ελάφρυνσης πίεσης για την αποφυγή υπερβολικής πίεσης κατά τη μεταφορά.
Τα δοχεία αυτά είναι σχεδιασμένα για να επιστρέφονται στον προμηθευτή και να χρησιμοποιούνται πολλές φορές.μείωση των αποβλήτων και εξάλειψη της ανάγκης για νέα υλικά συσκευασίας κάθε φοράΤα δοχεία είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό και έχουν σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά και πολύ ανθεκτικά.

Ναυτιλία

Το ψυκτικό υλικό κυκλοπεντάνη αποστέλλεται συνήθως με χερσαίες μεταφορές, όπως φορτηγά και τρένα.Τα εμπορευματοκιβώτια πρέπει επίσης να είναι κατάλληλα ασφαλισμένα για να αποφεύγεται η μετατόπιση και η βλάβη κατά τη μεταφορά..
Οι συσκευασίες πρέπει επίσης να ελέγχονται πριν από την αποστολή, ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχουν διαρροές ή ελαττώματα.

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε:Πού παράγεται το Cyclopentane Refrigerant;
  Α:Το Cyclopentane Refrigerant παράγεται στην Κίνα.
 • Ε:Το ψυγείο Cyclopentane έχει πιστοποιητικά;
  Α:Ναι, το Cyclopentane Refrigerant έχει πιστοποιητικά όπως SGS, RoHS, REACH και ISO.
 • Ε:Ποια είναι τα οφέλη της χρήσης του Cyclopentane Refrigerant;
  Α:Το ψυκτικό Cyclopentane προσφέρει μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής απόδοσης, χαμηλότερων δαπανών συντήρησης και μικρότερης περιβαλλοντικής επίδρασης.
 • Ε:Είναι ασφαλές το Cyclopentane Refrigerant;
  Α:Ναι, το Cyclopentane Refrigerant είναι ασφαλές στη χρήση, καθώς έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί ότι πληροί τα πρότυπα ασφάλειας.
 • Ε:Είναι αξιόπιστο το Cyclopentane Refrigerant;
  Α:Ναι, το Cyclopentane Refrigerant είναι ένα αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης προϊόν στο οποίο μπορεί να βασιστεί για πολλά χρόνια χρήσης.

Στείλετε την έρευνά σας
Παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Στείλετε