Αρχική Σελίδα

HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD

καλής ποιότητας HCFC ψυκτικά μέσα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας HCFC ψυκτικά μέσα για τις πωλήσεις
η υπηρεσία είναι καλή και η ψυκτική ουσία 22 & η τιμή 134's είναι εντάξει

—— Leonardo

Είμαι Online Chat Now

HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD

1 2 3 4
HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD
Γραφείο & εργοστάσιο Guangzhou Γραφείο Γραφείο Γραφείο & εργοστάσιο Guangzhou

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : Γαλαξίας/cOem/ουδέτερος
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Μια κύρια εταιρία και ένας εμπιστευμένος συνεργάτης

 

Η Co. ενεργειακών μηχανημάτων Huizhan, ΕΠΕ ήταν οργάνωση από Chaungzhan Machinery διατηρώντας τη Co., το ΕΠΕ που ιδρύθηκαν το 1998, την εστίαση στο A/$l*c, το πιό ψυχρά σύστημα και το κ.λπ. Με το σκοπό για να παρέχει την υψηλή υπηρεσία κατηγορίας και να επεκτείνει την επιχείρησή του, προώθησε τη Co. ενεργειακών μηχανημάτων Huizhan, το ΕΠΕ και το εργοστάσιο πλήρωσης αερίου σε Guangzhou και Zhejiang, το μιας στάσης αέριο ψυκτικών ουσιών καλύψεων υπηρεσιών, το σύστημα κλιματισμού και τα εξαρτήματά του. Λόγω της άριστων υπηρεσίας και των προϊόντων είμαστε επιλέξιμος συνεργάτης σε μια απέραντη σειρά των βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμά μας που περιλαμβάνεται στην ψύξη, την κατάψυξη διαδικασίας και τις εφαρμογές εξαγωγής θερμότητας που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα και το ποτό, τα φαρμακευτικά είδη, τη βιομηχανική κατασκευή, τις χημικές και πετροχημικές βιομηχανίες.

 

Εμείς, ηγέτης στις λύσεις ψυκτικών ουσιών και υπηρεσίες. Οποιοσδήποτε η αίτησή σας, οπουδήποτε είστε, μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας σχετικά με την παράδοση, το χειρισμό και τη διαχείριση των αερίων ψυκτικών ουσιών. Εάν η αίτησή σας είναι για την ψύξη, τον κλιματισμό ή οποιους δήποτε άλλους τα προγράμματα HVAC, θα έχουμε τη σωστή λύση για σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
HUIZHAN ENERGY MACHINERY CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Paula

Τηλ.:: 86-020-82050433

Φαξ: 86-020-82208789

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)